Események

XIV. Rudi Trans 4kezes WEST 2021. 2021-07-03

Az idei évben már 14. alkalommal kerül megrendezésre a RUDI TRANS 4kezes WEST hosszútávú vitorlásverseny. A verseny Balatonlelléről, a BL Yachtclub vitorláskikötő előtti vízterületről rajtol nyugati irányba. Az első pályajel várhatóan a badacsonyi vitorláskikötő előtti vízterületen lesz kihelyezve, ahonnan a hajók a zánkai kikötő előtt lerakott bója megkerülése után megkezdhetik a visszahajózást a lellei befutóra.
4kezes versenyünkön a következő kategóriákban - Yardstick-1. kategóriát is megbontva YS.-1/I., YS-1/II. és YS.-2 kategóriában is - külön-külön hirdetünk majd eredményt.
Versenyünkön ezen kívül az eddig már megszokott nevezési kategóriában lehet majd nevezni: Bavaria 32,
2014 óta versenyeinknek állandó résztvevője a Bavaria 32 hajóosztály, akik az éves elszámolásba is beletartozó ranglista versenyként értékelik a 4kezest.
Minden induló egység egy Online Tracking nyomkövető GPS készüléket kap a verseny idejére, ami folyamatosan rögzíti és közvetíti mozgásukat. Így a verseny után mindenki visszanézheti versenyét illetve a verseny ideje alatt a parton tartózkodók folyamatosan figyelhetik a vízen zajló eseményeket.
Versenykiírás hamarosan!
Facebook oldalunkat megjelölve minden érdeklődő és induló folyamatosan a versennyel kapcsolatos friss információkkal találkozhat.
Verseny osztályaink:
1. Bavaria 32
3. YS.-1 (YS-1/I., YS-1/II.)
4. YS.-2
Mindenkinek eredményes versenyzést és jó szelet kívánunk! 

Az esemény megtekinthető: ITT

Kapcsolat

BL YachtClub & Apartments

8638 Balatonlelle, Köztársaság út 36-38.
E-mail: info@blyc.hu
Social: Facebook

Ügyeletes kikötőmester

+36 (70) 489 2248